Nissewaard

Actief sinds

Adviezen

Een cadeautje van uw gemeente!

Besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen zónder dat het u geld kost, dát is waar Energiebox Nissewaard over gaat. De Energiebox is een cadeautje van de gemeente Nissewaard aan de woningeigenaren. Zij ontvangen een doos met zeven energiebesparende producten en een folder met energietips. In 2050 wil Nissewaard een CO2-neutrale gemeente zijn. 
Om dit doel te bereiken, zet de gemeente verschillende manieren in om de gemeente te verduurzamen, waaronder de Energiebox. Met het uitdelen van Energieboxen werken we wijkgericht, daarbij beginnen we in Hoogwerf en Schiekamp.

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld u online aan.

Bevestiging

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aangevraagde Energiebox.

Levering

Binnen 10 werkdagen wordt de box gebracht. Daarin zit een folder met bespaartips en tips over het gebruik van de producten.

Niet thuis?

We laten een kaartje achter. We hebben de Energiebox dan bij de buren afgegeven, of vragen u contact met ons op te nemen.

Waaruit bestaat de Energiebox?

Doorvoerstekker

Douchetimer

Led lamp

Radiatorfolie

Stekkerdoos

Thermometer

Tochtband

Let op! De inhoud van de box kan variëren en is afhankelijk van de voorraad van de leverancier.

 

Meedoen?

Klik hier om u online aan te melden.  Lukt het niet om u online aan te melden of heeft u een andere vraag, stuur dan een mail naar nissewaard@energiebox.org.

Wacht niet te lang, want het aantal Energieboxen is zeer beperkt.

Indien u al energiebesparende producten heeft ontvangen via de webshop kunt u zich niet meer aanmelden voor een Energiebox.

Uw woning verduurzamen?

Met de Energiebox kunt u op een eenvoudige manier besparen op uw energierekening. Heeft u interesse in het verder verduurzamen van uw huis, kijk dan op de website van de gemeente: www.duurzaambouwloket.nl/nissewaard.