Nissewaard

Actief sinds

Adviezen

Een cadeautje van uw gemeente!

Besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen zónder dat het u geld kost, dát is waar Energiebox Nissewaard over gaat. De gemeente Nissewaard geeft aan haar inwoners een adviesgesprek cadeau. In 2050 wil Nissewaard een CO2-neutrale gemeente zijn. Hierbij gaan energiecoaches advies geven aan bewoners over bewust omgaan met energie in huis.

Wij zullen via de gemeente of de woningcorporaties communiceren wanneer aanmelden mogelijk is. 

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld u online aan of bel ons op 0181 - 442 855.

Afspraak maken

Een medewerker van de Energiebox belt u (terug) voor het maken van een afspraak.

Adviesgesprek

Een energiecoach geeft telefonisch of bij u thuis tips over energiebewust gedrag.

Adviesrapport

U ontvangt een persoonlijk rapport met relevante tips en een inschatting van de besparing in euro's.

Meedoen?

We nemen contact met u op zodra u in aanmerking komt om mee te doen. Dit kan zijn via uw woningcorporatie of de gemeente Nissewaard.
U kunt zich hier online aanmelden.

De coördinator in Nissewaard is Rob Weenink. De teamleider is Menno Bronwasser.

Voor vragen kunt u bellen naar de coördinator op: 0181 - 442 855. We zijn bereikbaar op werkdagen, laat gerust een voicemail achter, dan bellen we u terug.

Indien u graag een Energiebox of energiebesparende producten wilt bestellen, ga dan naar de WoonWijzerWinkel.  U heeft hiervoor een actiecode ontvangen, die u kunt invullen op de webshop.  U kunt dan de producten bestellen.  Heeft u geen actiecode ontvangen?  Bel dan naar 010 747 0147, of stuur een e-mail naar info@woonwinkelwinkel.nl.

Onze energiecoaches kunnen u helpen met advies over welke producten u in uw huishouden het beste kunt bestellen om energie te besparen.

Nu bespaar ik al € 117 per jaar
“Dankzij de energiecoach zag ik in dat ik nog best wat te besparen had op het energieverbruik. De lampen zijn direct vervangen en er is radiatorfolie aangebracht. ” Wendy