Gemeente Amersfoort

Actief sinds

Adviezen

Hulp bij energie besparen

De energieprijzen zijn flink gestegen en veel inwoners van Amersfoort hebben daar last van. Energie besparen is een goede eerste stap om uw energierekening omlaag te krijgen. Daarom biedt de gemeente Amersfoort gratis hulp aan mensen die een energietoeslag hebben ontvangen.

Als u in 2023 een energietoeslag heeft ontvangen, dan kunt u zich via deze webpagina aanmelden voor een afspraak met een energiecoach van Energiebox. 

Let op: Deze actie loopt tot en met 31 december 2024 en er is beperkt budget beschikbaar. Meldt u zich aan wanneer het maximale budget is bereikt? Dan kunnen wij u niet meer garanderen dat u nog in aanmerking komt. Vragen? Bel ons op 033 303 1019.

Klik hier voor online aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden voor deze actie? Ga dan langs bij een informatiewinkel van Indebuurt033 of neem telefonisch contact met hen op. Daar helpen ze u bij het aanmelden. De adressen, telefoonnummers en openingstijden van de informatiewinkels vindt u via deze link.

 

Heeft u in 2023 geen energietoeslag ontvangen of betwijfelt u of u in aanmerking komt voor deze hulp? Heeft u nu moeite met het betalen van de energierekening? Neem dan contact op met een coach Participatie & Inkomen van de gemeente Amersfoort via cpi@amersfoort.nl of bel naar 14 033.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over duurzame initiatieven in uw gemeente op www.amersfoortduurzaam.nl