Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt:  februari 2021

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing indien u deelneemt aan het project Energiebox.
1. Het energieadvies inclusief doos met energiebesparende artikelen en adviesrapport is geheel gratis en vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden en u zit niet vast aan een abonnement of andere overeenkomst waaraan kosten zijn verbonden.
2. Bij aanmelding geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden (deze verklaring), en de Privacyverklaring. Indien u hier niet mee akkoord gaat, kunt u niet deelnemen aan het project Energiebox.
3. Na aanmelding wordt er telefonisch een afspraak ingepland voor het adviesgesprek. Als u telefonisch niet bereikbaar bent ontvangt u een e-mail waarin we u vragen contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak voor het adviesgesprek.
4. Indien u na aanmelding alsnog afziet van deelname aan het project Energiebox,  kunt u zich afmelden door contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze verklaring. Wij benaderen u dan niet meer.
5. Na het inplannen van een afspraak voor een adviesgesprek, neemt een Energiebox coach contact met u op om uw persoonlijke energiegebruik en woonsituatie te bespreken en advies te geven over hoe u het beste energie kunt besparen.
6. Gemiddeld twee dagen na het adviesgesprek, maar uiterlijk vier weken na het adviesgesprek krijgt u per mail of post een adviesrapport toegestuurd waarin de maatregelen waarmee u energie kunt besparen zijn samengevat.
7. Er zijn geen rechten te ontlenen aan het gegeven advies. De genoemde bedragen en gegevens zijn gebaseerd op data van onder andere Milieu Centraal, en zo veel mogelijk gepersonaliseerd en aangepast aan uw woonsituatie. Dat sluit niet uit dat uw daadwerkelijke besparing anders kan uitvallen.
8. Indien u op enig moment tijdens deelname aan het project of daarna vragen heeft over het advies of over het project Energiebox, of als u niet tevreden bent kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze verklaring.
9. Indien u niet thuis bent ten tijde van de gemaakte afspraak, de afspraak bent vergeten, of de afspraak om andere redenen niet door kan gaan, nemen wij opnieuw contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
10. Indien u ten tijde van de tweede afspraak niet thuis bent, de afspraak bent vergeten, of wanneer de afspraak om andere redenen niet door kan gaan, wordt er voor u een standaard rapport opgesteld welke u per mail of post krijgt toegestuurd. 
11. Naast deze algemene voorwaarden is ook de Privacyverklaring van toepassing op deelname aan de Energiebox.
12. De doos met energiebesparende producten is gratis bij deelname aan het project Energiebox. Deelname aan het project houdt in dat u zich heeft aangemeld, er een afspraak met u is ingepland, en u een adviesrapport heeft ontvangen.
13. Tijdens het adviesgesprek krijgt u een energiebox met energiebesparende artikelen. De inhoud van deze box kan in de loop der tijd wijzigen. Er kunnen geen voorwaarden worden verleend aan de inhoud van de box.


Postadres: Utrechtseweg 9, 3704 HA Zeist
Vestigingsadres: Utrechtseweg 9, 3704 HA Zeist

Telefoon: 
Energiebox Amersfoort: 033-303 98 90
Energiebox Barendrecht: 0180-239 775
Energiebox Capelle a/d IJssel: 06-1111 33 01
Energiebox Eindhoven: 040-303 00 18
Energiebox Utrecht, Nieuwegein, Stichtse Vecht: 030-302 15 71 
Energiebox Tilburg: 013-303 41 86
Energiebox Ridderkerk: 0180-239 771
Stichting Trias Innervatie: 030 – 699 15 99

E-mailadres: info@energiebox.org
Website: www.energiebox.org