Gemeente Waalre

Ontvang gratis advies van een energiecoach!

De energieprijzen stijgen als nooit tevoren. Wilt u uw energierekening betaalbaar houden en meteen iets goeds doen voor het milieu? Maak dan een afspraak met een energiecoach. Deze vrijwilliger geeft u handige tips waarmee u thuis energie bespaart en een box met een aantal energiebesparende artikelen. Dit is een project van de gemeente Waalre en Energiebox. De hulp van een energiecoach is helemaal gratis.

Zo werkt het

Iedereen kan met kleine, simpele acties het energieverbruik in huis verlagen. Samen met de energiecoach neemt u uw energieverbruik en uw woning door. Dit kan bij u thuis, maar ook telefonisch of digitaal. De energiecoach geeft dan tips en informatie waarmee u zelf aan de slag kunt. Ook wordt dan duidelijk hoeveel geld u kunt besparen.  Om u daarmee op weg te helpen ontvangt u de Energiebox, vol met energiebesparende artikelen.

Aanmelden

Wilt u ook een Energiebox en hulp van een energiecoach? Meld u dan via onderstaande knop aan. Na de aanmelding wordt u opgebeld om een afspraak in te plannen. U kiest dan zelf voor een huisbezoek,  een telefonisch of een digitaal gesprek. Dit adviesgesprek duurt ongeveer een uur.

Meer informatie?

Heeft u vragen voordat u zich aanmeldt? Op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur kunt u bellen met Energiebox via het telefoonnummer 040-303 00 18 (graag even melden dat u in Waalre woont).

Hoe werkt het?

Aanmelden

U meldt zich aan via onderstaande knop.

Afspraak maken

Een energiecoach neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Adviesgesprek

Een energiecoach komt bij u thuis, of voert per telefoon of digitaal een adviesgesprek.

Rapport

U ontvangt de Energiebox en een persoonlijk rapport met relevante tips en een inschatting van de besparing in €.