Hoi! Ik ben MegaWatt, 

De superheld van Energiebox! Samen met mijn energieke vrienden Donnie Douchetimer, Rayan Radiatorfolie, Lina Ledlamp, Thea Thermometer, Stella Stekkerdoos en Tito Tochtstrip help ik energie en geld besparen!

Ben je benieuwd naar mijn spannende avonturen? Die kun je allemaal lezen in het MegaWatt stripboek! Daarin staan niet alleen gave verhalen, maar ook superleuke tips en spelletjes. Als je alles leest, word je een echte expert in energie!

Hallo gemeente, school, woningcorporatie of andere geïnteresseerde!

Willen jullie graag het MegaWatt stripboek vol spannende avonturen bestellen? Het zit boordevol coole verhalen, handige tips en leuke spelletjes die kinderen leren hoe ze slim met energie kunnen omgaan.

En wisten jullie dat ik ook gastlessen geef op scholen en evenementen? Dan gaan we zelf aan de slag met het meten van energieslurpende apparaten en leer ik je alles over energie besparen.

Als jullie interesse hebben, stuur dan alsjeblieft een mailtje naar megawatt@energiebox.org of neem contact op met de contactpersoon in jouw gemeente. Ik beloof snel te antwoorden met een geweldige aanbieding!

 

Kinderen zijn de toekomst
“Kinderen zijn de toekomst. Daarom wil Energiebox hen op een speelse manier betrekken bij energiebesparing in huis. MegaWatt is een stap in die richting, waarbij kinderen niet alleen leren, maar ook plezier beleven aan het verschil maken voor de planeet.” Bas Bunnik, directeur Energiebox

Weet je dat papa en mama, of de mensen die voor je zorgen, advies kunnen vragen aan mijn hulphelden: de energiecoaches? Energiecoaches kunnen je familie helpen om nog beter te begrijpen hoe ze energie kunnen besparen. Deze hulp is helemaal gratis! Kijk snel hier om te zien of jouw stad of dorp meedoet met een van de leuke projecten van Energiebox!             

©MegaWatt is ontworpen door illustrator Ire Oyekan. Geen enkel deel van deze strip, inclusief de afbeelding(en) van MegaWatt, mag worden gekopieerd, opgeslagen of gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.  

 

Spelletjes antwoorden

Heb jij MegaWatt het stripboek al helemaal doorgespit en ben je op zoek naar de antwoorden van alle spelletjes? Klik dan gauw verder!

Maar niet stiekem spieken hè..

Winactie

Wat gaaf dat je zo enthousiast bent over energie besparen! Natuurlijk kunnen we van elkaar leren, en ik vind het geweldig dat je ook tips met mij wilt delen.

Heb ik een tip over het hoofd gezien, of heb je ergens een supertip gehoord over energie besparen in huis? Dat is fantastisch! Stuur die tip snel naar megawatt@energiebox.org, en wie weet win jij wel een supermooi duurzaam MegaWatt T-shirt! Hoe cool zou dat zijn?

Bedankt voor je energieke bijdrage en laten we samen de wereld een beetje groener maken. Ik kijk uit naar je tip!


Energieke groetjes,

MegaWatt