Gemeente Utrecht

Actief sinds

Adviezen

Een cadeautje voor u!

Besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen zónder dat het u geld kost, dát is waar Energiebox Utrecht over gaat. De Energiebox is een cadeautje van de gemeente Utrecht en Mitros, Portaal en SSH aan huurders. Ook biedt de gemeente huurders en woningeigenaren die recht hebben op de energietoeslag een gratis Energiebox, inclusief hulp bij het aanbrengen van de energiebesparende producten. In 2030 wil Utrecht een CO₂-neutrale stad zijn. Om dit doel te bereiken zet de gemeente verschillende manieren in om de gemeente te verduurzamen, waaronder de Energiebox.

In de Energiebox treft u energiebesparende producten aan, terwijl u in het bijbehorende gesprek met de energiecoach tips krijgt over het gebruik van die producten en andere manieren om met kleine middelen te besparen op de energierekening.  Dit adviesgesprek is altijd een onderdeel van het aanbod voor de Energiebox.

Welke energiebox kiest u?

Kies de gratis doos met energiebesparende producten die het beste bij uw woning past:

  • Box 1 : beste keus voor minder goed geïsoleerde woningen met radiatoren.
  • Box 2 : beste keus voor beter geïsoleerde woningen en woningen met vloerverwarming.

Bij uw aanmelding ziet u welke producten er in de box zitten.

De inhoud van de Energiebox is afhankelijk van afspraken met de gemeente en de beschikbaarheid van producten.

Meedoen?

Klik hier voor online aanmelden, of bel op werkdagen naar 030 – 302 15 71. Wacht niet te lang, want het aantal energieboxen is beperkt.

Meer weten?

Met de Energiebox kunt u op een eenvoudige manier besparen op uw energierekening. Kijk voor meer informatie over duurzame initiatieven in uw gemeente op:

Energie-U

 

jouwhuisslimmer