Energiebespaarservice

Gemeente Amsterdam

Gratis hulp bij energiebesparing

Heeft u de brief ontvangen over de gratis energiebespaarservice van Gemeente Amsterdam? Dan komen we graag bij u langs!

 

Afspraak maken

Meld u hier aan voor het maken van een afspraak.  U kunt ons ook bellen voor een afspraak via 020 723 36 01. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 18:00 uur en op dinsdag en donderdag ook tot 21:00 uur.

 

De energiebespaarservice

De energiebespaarservice wordt u aangeboden door Gemeente Amsterdam.  Energiebox is één van de uitvoerende partijen.  We gaan aan de slag in Noord, Nieuw-West, Oost, Centrum en Zuid.  Klik hier voor een overzicht van de buurten die we bezoeken.

 

HIER AANMELDEN

Hoe werkt het?

Meld u aan

Meld u aan via deze pagina. Bellen kan ook via: 020 723 36 01.

Afspraak

U kunt dan zelf een afspraak inplannen. Als u geen afspraak maakt, bellen wij u op. We maken dan samen een afspraak.

Gratis hulp

U ontvangt energiebesparende producten. Als u dat wenst, brengen we die direct aan. U krijgt ook tips over energie besparen.

Geld besparen

U ontvangt een persoonlijk rapport. Daarin leest u hoe u minder energie gebruikt. En hoeveel euro's u dan per jaar bespaart.

"Door de hulp heb ik veel bespaard op mijn energierekening" ~ mevrouw Poeran

Wat kunt u verwachten

Er komen twee energiefixers bij u thuis. Zij lopen met u door uw woning en kijken wat u kunt doen om energie te besparen. Dit bespreken ze met u. Als u het goed vindt, installeren ze ook meteen de spullen die daarvoor nodig zijn.

U leest hier meer over de energiebesparende producten die we kunnen plaatsen. Ook vindt u er alvast wat tips, zodat u meteen aan de slag kunt met besparen.

 

Onze energiefixers

De energiefixers zijn in dienst van Energiebox en altijd te herkennen aan hun badge met een ID en bedrijfskleding. Ze komen alleen om u te helpen met energiebesparing. We waarderen uw privacy. Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met de gemeente of anderen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vraag hier de gratis energiebespaarservice aan!

 

Wilt u geen gratis hulp?

Stuur dan een e-mail naar amsterdam@energiebox.org. We respecteren uw keuze en nemen alleen contact op als u dat wenst.

 

Klachtenprocedure en retourneringsbeleid

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u toch een klacht? Dan kunt u deze hier indienen.

Heeft u een product ontvangen dat niet werkt? Dan kunt u contact met ons opnemen via amsterdam@energiebox.org of 020 723 36 01.

 

Tot slot

Er wordt samengewerkt met woningcorporaties Ymere, de Key, Rochdale, Eigen Haard, Stadgenoot en Alliantie. Ook met Stichting !WOON