Gemeente Barneveld

Een cadeautje van uw gemeente!

Besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen zónder dat het u geld kost, dát is waar de Energiebox over gaat. In 2050 wil Barneveld een CO₂-neutrale stad zijn. Om dit doel te bereiken stimuleert de gemeente haar inwoners op allerlei manieren om te verduurzamen, zoals met de Energiebox.

 

Bespaar op uw energierekening met de gratis Energiebox

Heeft u moeite om de energierekening te betalen, nu de prijzen stijgen?  Vraag dan de gratis Energiebox aan.  Die bestaat uit een doos met energiebesparende producten, een adviesgesprek met een energiecoach en een adviesrapport. Met de producten en tips kunt u direct aan de slag om uw energieverbruik te verlagen. Zo kunt u jaarlijks gemiddeld € 150,00 - 400,00 op uw energierekening besparen. De Energiebox wordt betaald door de gemeente Barneveld.  Er wordt geen reclame gemaakt en er wordt niets verkocht.  U krijgt alleen advies en besparingstips.

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld u online aan of bel op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur naar 0342 745 761.

Afspraak maken

Wij bellen u voor het plannen van een gesprek met een energiecoach. Dit gesprek kan bij u thuis of telefonisch plaatsvinden.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek krijgt u persoonlijke tips over hoe u kunt besparen op de energierekening.

Energiebesparende producten

U ontvangt een doos met energiebesparende producten, zoals een ledlamp, een stekkerdoos, tochtband en radiatorfolie.

Praktische hulp

Indien u daarbij hulp nodig heeft, brengt de energiecoach de energiebsparende producten in uw huis aan.

Adviesrapport

Na het gesprek ontvangt u een adviesrapport. Hierin staat hoeveel geld u kunt besparen als u de tips opvolgt.

Vragen?

Heeft u na het gesprek of over het adviesrapport nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de energiecoach.

Indien gewenst een tweede afspraak

De coach neemt dan het adviesrapport met u door, vraagt of het gelukt is de tips op te volgen en beantwoordt uw vragen.

Meedoen?

Klik hier voor online aanmelden of bel op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur naar 0342 745 761. Wacht niet te lang, want het aantal energieboxen is beperkt.

Uw woning verduurzamen?

Met de Energiebox kunt u op een eenvoudige manier besparen op uw energierekening. Wilt u uw huis, bedrijf of instelling verder verduurzamen? Of wilt u in uw appartementencomplex aan de slag met energiebesparing maar weet u niet waar u moet beginnen? Gemeente Barneveld helpt u graag op weg! Kijk op Duurzaam Barneveld voor meer informatie.

Momenteel krijgt de Energiebox veel aanmeldingen. Indien u een bevestigingsmail hebt ontvangen is uw aanmelding geslaagd. Wegens het grote succes van de Energiebox kan het zijn dat het wat langer duurt voordat er een afspraak wordt ingepland. Geen zorgen, wij komen zo snel mogelijk bij u langs met de Energiebox en handige tips van de coach. Wij rekenen op uw begrip.

Waaruit bestaat de Energiebox?

Doorvoerstekker

Douchetimer

Led lamp

Radiatorfolie

Stekkerdoos

Tochtband