Gemeente Eindhoven

2019

Actief sinds

3390

Adviezen

Een cadeautje voor u!

Besparen op uw energierekening en uw wooncomfort verhogen zónder dat het u geld kost, dát is waar Energiebox Eindhoven over gaat. De Energiebox is een cadeautje van de gemeente Eindhoven en de woningcorporaties ‘thuis, Sint Trudo, Woonbedrijf en Wooninc. Hun doel: inwoners persoonlijk advies geven over de manier waarop ze kunnen besparen op hun energieverbruik, en hen aanmoedigen om duurzaam te leven.

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld u online aan, of bel op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 naar 040 - 303 00 18.

Afspraak maken

Een medewerker van de Energiebox belt u voor het maken van een afspraak.

Adviesgesprek

U ontvangt een doos met energiebesparende producten. Een energie coach geeft tips over energiebewust gedrag.

Rapport

U ontvangt een persoonlijk rapport met relevante tips en een inschatting van de besparing in €.

Wat zit er in de doos?

Om op uw energieverbruik te kunnen besparen ontvangen de huurders en woningeigenaren van Eindhoven de standaard energiebox met daarin:
•    Een ledlamp
•    Radiatorfolie
•    Een douche timer
•    Een thermometer
•    Een stekkerdoos
•    Een doorvoerstekker
•    Tochtlint

De inhoud van de Energiebox is afhankelijk van afspraken met de gemeente en de beschikbaarheid van producten.

Team Eindhoven

Sil de Graaf is teamleider van het project in Eindhoven. De planning van de afspraken wordt gedaan door Petra van Erp en Bert Triki. De besparingstips worden gegeven door Aldo Waagen, Monique Claessen, Jan van de Brand, Tom Broekx, Sylvia van Breugel, Manon van den Oetelaar, Hans Coppen, Haydar Akgul, Willem Schroder, Paul Teeuwen en Paul Jacobs.

Meedoen?

Klik hier voor online aanmelden, of bel op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 naar 040 - 303 00 18. Wacht niet te lang, want het aantal energieboxen is beperkt.

Uw woning verduurzamen?

Wilt u uw huis verduurzamen, neem dan contact op met 040Energie. Deze vrijwilligersvereniging informeert u graag over duurzame maatregelen zoals het isoleren van uw woning of de aanschaf van zonnepanelen. U kunt via hen ook meedoen aan collectieve inkoopacties. Zie www.040energie.nl.

Meer informatie over relevante initiatieven binnen uw gemeente vindt u op: energieloket-zuidoostbrabant.nl/gemeente/eindhoven/