Ontvang een gratis energiebox

en bespaar op uw rekening!

10.000 tevreden Eindhovenaren gingen u al voor!

MELD U HIER AAN

Wilt u besparen op uw energierekening en ook bijdragen aan het milieu? Dan hebben we goed nieuws voor u! Ontvang nu gratis, een Energiebox met besparende producten én een professioneel energieadvies ter waarde van € 200,00. Maar wees snel, want de dozen raken op!

Deze service wordt aangeboden door de onafhankelijke energiecoaches van Energiebox, in samenwerking met de gemeente Eindhoven en woningcorporatie Sint Trudo, Woonbedrijf, Wooninc. en 'thuis. Wist u dat we in de gemeente Eindhoven al bijna 10.000 adviesgesprekken en boxen hebben weggegeven? Dat laat zien dat steeds meer mensen de voordelen van Energiebox ontdekken!

Snel verdiend

Nu, laten we realistisch zijn - de Energiebox is misschien niet dé oplossing voor een hoge energierekening, maar het hele pakket kan u jaarlijks een besparing van € 175,00 opleveren! Dat is snel verdiend, gewoon door slimmer met energie en warmte om te gaan.

Iedereen is welkom

Onze energiecoaches zijn opgeleid om huishoudens zoals die van u te helpen. Iedere inwoner van de gemeente Eindhoven is welkom, maar de coaches zijn speciaal getraind in het geven van advies aan huishoudens met een laag energielabel. Ook staan ze voor u klaar om gratis energiebesparende producten te installeren, zoals radiatorfolie.

Dus waar wacht u nog op? Onderneem vandaag nog actie en vraag hier de gratis Energiebox aan!

Hoe werkt het?

Aanmelden

Meld u online aan, of bel op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 naar 040 - 303 00 18.

Afspraak maken

Een medewerker van de Energiebox belt u voor het maken van een afspraak.

Adviesgesprek

U ontvangt een doos met energiebesparende producten. U krijgt besparingsadvies van een expert.

Rapport

U ontvangt een persoonlijk rapport met relevante tips en een inschatting van de besparing in euro's.

Welke energiebox kiest u?

Kies de gratis doos met energiebesparende producten die het beste bij uw woning past:

  • Box 1: beste keus voor minder goed geïsoleerde woningen met radiatoren.
  • Box 2: beste keus voor beter geïsoleerde woningen en woningen met vloerverwarming.

Bij uw aanmelding ziet u welke producten er in de box zitten.

Extra: gratis advies over klimaatbestendig wonen

U krijgt bij een energieadvies ook gratis een advies ‘Klimaatbestendig Wonen’ van onze energiecoaches. Zij geven u persoonlijke tips over hoe u in en rondom uw woning omgaat met hitte, wateroverlast en droogte. Ook komt vergroening aan bod. Zo verhoogt u het wooncomfort en helpt u de natuur een handje.

Heeft u specifieke vragen? Geef dit dan alvast door bij het aanmelden.

Meedoen? Klik hier voor online aanmelden, of bel op werkdagen tussen 9:00 en 13:00 uur naar 040-3030018.

Team Eindhoven

Sil de Graaf is teamleider van het project in Eindhoven. De planning van de afspraken wordt gedaan door Petra van Erp, Ricky Hendriksen en Nicoline van de Ven. De besparingstips worden gegeven door Aldo Waagen, Rob Everaars, Haydar Akgul, Lea van Beek, Hans Coppen, Daniel Veldhuis, Nicoline van de Ven, Cees Schreuder, Arend Enzlin, Allard Sterk, Ricky Hendriksen en Paul Jacobs.  Rob Everaars zorgt voor de logistieke ondersteuning.

De energiecoaches zijn inwoners van Eindhoven en in dienst van Energiebox. Ze worden ingehuurd door de gemeente Eindhoven, maar het zijn geen medewerkers van de gemeente. De energiecoaches zijn er om u te helpen besparen en om uw privacy te beschermen. Er worden geen persoonlijke gegevens gedeeld met de gemeente en ook niet met derden.  

Huis verder verduurzamen

Wilt u uw huis verder verduurzamen? Neem dan contact op met 040Energie. Deze vrijwilligersvereniging informeert u graag over duurzame maatregelen zoals het isoleren van uw woning of de aanschaf van zonnepanelen. U kunt via hen ook meedoen aan collectieve inkoopacties. Zie www.040energie.nl.

Actief sinds

Adviezen