3 x energie besparen met de Energiebox

Wil jij kosten besparen op je energierekening? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je drie tips om energie te besparen met de gratis Energiebox. Een cadeautje van de Gemeente Utrecht!

Tip 1: Verlaag je energierekening en bespaar kosten

Energie besparen was nog nooit zo makkelijk. Met één druk op de knop haal je met de Energiebox gratis energiebesparende producten in huis én krijg je gratis advies van een ervaren energiecoach. Deze tips kun je zonder hoge kosten zelf uitvoeren. Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Dat scheelt ook weer energie! Met alle tips en producten bespaar je tot wel ruim € 100,-  per jaar op je energierekening.

Tip 2: Bespaar energie en verhoog je wooncomfort

Energie besparen in huis betekent niet dat je minder comfortabel woont. Je verhoogt juist je woonplezier, zonder dat het je geld kost. Zo zorgen tochtstrips ervoor dat je niet meer in vervelende kou zit en werkt de verwarming veel zuiniger met radiatorfolie. Laat de winter maar komen!

Tip 3: Een energiezuinig huis draagt bij een duurzaam Utrecht

Net als de rest van Nederland draagt Utrecht bij aan het behalen van de landelijke energiedoelstellingen. Jij kunt ook bijdragen! De Energiebox is een eerste stap naar een energiezuinig huis.

Vraag hier direct de Energiebox aan.